Draftiennustus: Henri Drell võib saada LeBron Jamesi meeskonnakaaslaseks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: isslerimages/imago images / isslerimages

Kuigi korvpallihooaeg on paljudes liigades koroonaviiruse tõttu pausile pandud, on eestlastel põhjust olla põnevil, sest suvel toimub järjekordna NBA draft ja võib-olla kuulub nimekirja ka Henri Drell.

19-aastane Drell on portaali nbadraft.net lehekülje draftiennustuses 59. kohal, mis tähendab, et eestlasel on selle edetabeli alusel šanss, et osutub teise ringi lõpus valituks ja pääseb unelmate korvpalliliigasse. Kogu nimekirja näeb siit.

Drelli tänavune hooaeg Itaalia kõrgliigaklubis Pesaro on olnud kõike muud kui hea ja eksperdid arvavad, et suure tõenäosusega ei jäta eestlane oma nime NBA drafti. Mõistagi oleneb, kas ja kui palju NBA klubid Drelli vastu huvi üles näitavad.

Foto: nbadraft.net

Praeguse seisuga kuulub 59. ehk eelviimane valik Los Angeles Lakersile, kus mängib neljakordne NBA kõige väärtuslikum mängija LeBron James. Nimekad Lakersi mängijad on ka Anthony Davis, Dwight Howard, Rajon Rondo ja paljud teised.

Lakers asub tänavusel hooajal läänekonverentsis 49 võidu ja 14 kaotusega liidrikohal.

LeBron James ja Anthony Davis.
LeBron James ja Anthony Davis. Foto: Scott Varley/ZUMAPRESS.com

Lakers on kroonitud NBA meistriks 16 korda, finaalis on Los Angelese esiklubi mänginud rekordilised 31 korda. NBA kõigi aegade edukaim klubi on 17-kordne tšempion Boston Celtics.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles