Messi, Ronaldo ja teised superstaarid tegid sammu koroonaviiruse vastu võitlemisel

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Foto: Francisco Seco/AP

Paljud jalgpallistaarid on otsustanud annetada miljon eurot koroonaviiruse vastu võitlemiseks. Seitsmekohalise summa on heategevuseks andnud ka selle sajandi paremad mängijad Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.

Mundo Deportivo kirjutab, et Barcelona ründaja Messi annetas miljon eurot kahele haiglale, üks asub Barcelonas ja teine tema kodumaal Argentinas. Portaali Goal.com andmetel annetasid Portugali ja Torino Juventuse ründaja Ronaldo ja tema agent Jorge Mendes sama summa Porto ja Lissaboni intensiivraviosakondadele, et asutused saaksid hankida hädavajalikke seadmeid, sealhulgas voodid ja ventilaatorid.

Teiste seas on miljon eurot koroonaviiruse vastu võitlemiseks annetanud ka Manchester City hispaanlasest peatreener Pep Guardiola, kirjutab BBC. Ta otsustas selle annetada kampaaniale, mida veavad Barcelona meditsiinikolledž ja Angel Soler Danieli fond.

Poola ja Müncheni Bayerni ründaja Robert Lewandowski annetas miljon eurot Saksamaal. «Oleme kõik keerulisest olukorrast teadlikud. Täna mängime kõik samas meeskonnas. Olgem selles võitluses tugevad. Kui saame kedagi aidata, siis teeme seda. See olukord mõjutab meid kõiki, olge vastutustundlikud,» sõnas Lewandowski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles