Endine Juventuse president kritiseerib Ronaldot

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo viis Juventuse mängus Parmaga võidule.
Cristiano Ronaldo viis Juventuse mängus Parmaga võidule. Foto: Fototricarico / IPA/PA Images

Juventuse superstaar Cristiano Ronaldo veedab oma koroonakarantiini päevad kodusaarel Madeiral asuva luksusvilla basseini ääres. Torino klubi endise presidendi Giovanni Cobolli Gigli sõnul on see aga kohatu.  

Ronaldo sõitis Portugali märtsi alguses, et olla toeks ootamatult insuldi saanud emale. Veidi pärast seda lahvatas Euroopas aga koroonapandeemia, mille peale teatas portuallane, et tema ei kavatse Itaaliasse tagasi pöörduda. 

Gigli sõnul on see lubamatu. «Ta ütles, et läheb oma emale toeks, kuid praegu näeme ainult seda, kuidas ta päevitab basseini ääres. Juventuses läks samamoodi asi käest ära siis, kui Ronaldo lahkus. Kui sa teeb ühe sellise erandi, siis tahavad kõik mängijad koju minna. Sellist erandit poleks tohtinud teha. Kõik mängijad oleks pidanud jätma sundkarantiini,» leiab 75-aastane endine jurist. 

Pärast Ronaldot on Juventus sundolukorras vastu tulnud ka Gonzalo Higuainile, Miralem Pjanicile, Sami Khedirale, Douglas Costale ja Rodrigo Bentancurile. Seegi on Gigli sõnul halb. 

«Väljastpoolt on mul lihtne kritiseerida, kuid ma tõesti ei mõista, miks nad tahtsid Itaaliast lahkuda. Kui nad peaksidki kunagi tagasi tulema, on neil palju keerulisem treenida, sest neile rakenduks 14päevane kohustuslik kodukarantiin,» sõnas endine Juventuse president lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles