Arstide ühislaul ajas Jürgen Kloppi nutma

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne/PA

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp on mees, kes ei karda välja näidata emotsioone – häid ega halbu. Hiljuti poetas ta kodus päris mitu pisarat, kui nägi, kuidas briti arstid haiglakoridorides Punaste tunnusviisi «You'll Never Walk Alone» laulsid.

«Mulle saadeti video, kus intensiivraviosakonnas olevad arstid hakkasid üheskoos «You'll Never Walk Alone»'i laulma. Seda nähes, hakkasin kohe nutma,» vahendab ESPN sakslase sõnu. «See oli midagi täiesti uskumatut. See näitab, et inimesed ei käi seal mitte ainult tööl, vaid neil on ka hea süda.»

Jürgen Klopp ja Liverpool olid enne koroonakriisi teel klubi esimese Premier League'i tiitli suunas (liiga loodi praegusel kujul 1992. aastal – toim.). Kuna praegu on tšempionaat pandud pausile, mistõttu ei tea keegi, kas Punased ikka ammu ihaldatud meistritiitli omanikuks saavad. 

«Praegu pole jalgpall oluline. Me ei taha tühjade tribüünide ees mängida ja veel vähem tahame, et võistlused jäetakse täielikult pooleli. Kuid kui see säästaks vähemalt ühe inimese tervise, kõigest ühe, siis teeksime seda kohe,» sõnas Klopp kuu keskpaigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles