Mike Tysoni residentsi sissetungija saatus: karm tiigrirünnak, aga veerand miljonit dollarit

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: Reuters/ScanPix

Poksilegend Mike Tysonil on palju omapäraseid kiikse. Näiteks oli tal aastaid kodus tiiger, kes kunagi ühe sissetungija käe nii ribadeks kiskus, et ameeriklane käis selle eest välja 250 000 dollarit. 

Instagrami vestluses ameerika räppari Fat Joega küsiti Raudselt Mike'lt, kas vastab tõele, et tema lemmikloomast tiiger ründas ühel puhul Tysoni naabrit. 

«Ei, ei, ei, Joe, nii see ei juhtunud,» vastas rusikakangelane nobedalt. «Keegi hüppas üle minu aia täpselt sinna, kus tiiger oli ja hakkas temaga mängima. Kuna tiiger ei tundnud seda naisterahvast, siis juhtus tõesti õnnetus, kuid nemad ronisid ise tiigri valdusesse.»

«Esiti üritasid nad mind ka kohtusse kaevata, kuid kui nad mõistsid, et nemad olid need, kes reegleid rikkusid ja tiigri juurde ronisid, siis loobusid,» jätkas Tyson. «Toona oli mul aga palju raha, seega kui nägin, mida tiiger tema käega oli teinud, andsin talle 250 000 dollarit.»

Tyson soetas Kenya – niimoodi ta oma tiigrit kutsus – 1992. aastal 71 000 dollari eest. Praegu ta enam niimoodi ei käituks, kuna sõnab kindlameelselt, et tiigreid pole võimalik taltsutada. «Toona oli rumal, kuid praegu tean, et neid kaslasi pole võimalik kodustada,» lausus ameeriklane. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles