Magnus Kirt: olen terve, ühtegi tagasilööki pole olnud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Mullu sügisel MMil õlga vigastanud odaviskaja Magnus Kirt on juba varemgi viisakalt vihjanud, et Tokyo olümpia edasilükkamine ühildus tema (taastumis)plaanidega väga hästi. Nüüd julges tõrvalane ka välja öelda, et on õlavigastuse seljatanud.  

«Jah, ma võin öelda, et olen terve,» sõnas ta saates «Hommik Anuga».«Olen tavapärases treeningrütmis tagasi, aga on loogiline, et sellise vigastuse juures jõuab varasemalt samale tasemele jõudmine natukene kauem aega. 

Kindlasti ei saa ma öelda, et viskan oda väga kaugele või väga tugevalt, aga oleme jõuliselt liikumas sinnapoole. Pole olnud ühtegi tagasilööki, mis oleks meid pidurdanud,» sõnas ta samal ajal kolm korda üle vasaku õla sülitades. 

«Iga päev, mis meie võidame, on meile positiivne. Kui olümpia toimuniks õigel ajal, olnuks lihtsalt suurem võidujooks ajaga ja ettevalmistus hõlmanuks võib-olla rohkem riske. Aga oma plaane me muutma ei hakka ja üritame valmistuda ka sellel hooajal võistlemiseks,» jätkas Tõrvas ennast vormis hoidev Kirt.

Praeguses olukorras soovitab odaviskaja inimestel säilitada positiivset meelt ja keskenduda sellele, mis ootab ees. «Teha oma tegevusi edasi, lihtsalt kodustes tingimustes,» sõnas Kirt, kes tegi oma meeskonnaga koroonakriisis ka pisikese heateo. 

Nimelt andsid nad kohalikele koolilastele mõningad arvutid, et ootamatu distantsõpe pealekasvavat põlvkonda maha ei murraks. «Nägime Tõrva valla kodulehel, et osadel lastelt pole arvutit ja internetiühendust. Meie saime aidata siis arvutitega ja Tõrva vald aitas omalt poolt internetiga.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles