Kes mahuvad Ibrahimovici sümboolsesse algkoosseisu? Zlatan ja 10 mängijat

Postimees Sport
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Fototricarico / IPA/PA Images

Kui paljud jalgpallisõbrad on halle ajurakke ragistanud ja spekuleerinud, kes oleksid Zlatan Ibrahimovici sümboolses koosseisus, siis nüüd on see aeg saabunud. Nimed on avaldatud.

Karjääri jooksul Malmös, Amsterdami Ajaxis, Torino Juventuses, Milano Interis, Barcelonas, AC Milanis, Pariisi Saint-Germainis, Manchester Unitedis ja Los Angeles Galaxys mänginud Ibrahimovic avaldas sümboolse koosseisu. Ibrahimovic on ka varem sääraseid koosseise moodustanud ja neid avalikkusega jaganud, kuid sinna mahtusid siis ainult Zlatanid. Nüüd on Zlatan ja kümme teist mängijat.

Ibrahimovic moodustab ründeliini koos Lionel Messi ja Ronaldinhoga, keskpoolkaitses on Xavi Hernandez, Patrick Vieira ja Pavel Nedved. Kaitseliinis on Maxwell, Alessandro Nesta, Thiago Silva ja Lilian Thuram. Väravasuul seisab Gianluigi Buffon. Kõik nimetatud mängijad on kunagi olnud Ibrahimovici meeskonnakaaslased. Ta ei põhjendanud oma valikut.

Zlatan Ibrahimovic (4-3-3): Gianluigi Buffon; Maxwell, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Lilian Thuram; Patrick Vieira, Xavi Hernandez, Pavel Nedved; Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, Ronaldinho.

Legendaarsed jalgpallitreenerid Jose Mourinho ja Carlo Ancelotti avaldasid samuti oma sümboolse koosseisu.

Jose Mourinho (4-4-2): Petr Cech; Javier Zanetti, John Terry, Ricardo Carvalho, William Gallas; Claude Makelele, Frank Lampard, Mesut Özil, Eden Hazard; Didier Drogba, Cristiano Ronaldo.

Carlo Ancelotti (4-3-1-2): Gianluigi Buffon; Cafu, Thiago Silva, John Terry, Paolo Maldini; Zinedine Zidane, Andrea Pirlo, Frank Lampard; Kaka; Zlatan Ibrahimovic, Andri Ševtšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles