Saaremaa VK president: me pole veel püssi põõsasse visanud, vastuseta küsimusi on liiga palju

Toimetas Kris Ilves
Copy
Saaremaa VK president Toivo Alt (paremal) ja Eesti võrkpalliliidu juht Hanno Pevkur.
Saaremaa VK president Toivo Alt (paremal) ja Eesti võrkpalliliidu juht Hanno Pevkur. Foto: Irina Mägi

Saaremaa Võrkpalliklubi president Toivo Alt pingutab, et keerulisel ajal spordimaastikul ellu jääda. Kas ja millisel tasemel Saaremaa VK jätkab, on selgusetu.

«Et püss oleks põõsasse visatud, sellest on vara rääkida,» märkis Alt leheküljel saaremaasport.ee. «Täna me kindlasti veel mingeid otsuseid ei tee, need jäävad maisse või juunisse. Tahaks vaadata tulevikku optimistlikult, aga paraku tuleb lähtuda reaalsusest. Vastuseta küsimusi on hetkel liiga palju. Keegi ei tea, kuidas läheb meie klubi sponsoritel, mis saab olema liigaga ja mis tasemel see üldse toimima hakkab.»

Küsimusele, kui suur on võimalus, et Saaremaa Võrkpalliklubi lõpetab tegevuse, jättis Alt vastamata, kuid märkis, et saab ka lihtsalt aasta vahele jätta. «Samas anname endale aru, et Saaremaa rahvale läheb meie meeskond ja võrkpall korda ning see on klubi juhtkonnale mõjus argument otsuste tegemisel,» lausus president.

Kui võrkpalliklubi juhtkond peaks langetama otsuse, et keerulistele aegadele vaatamata minnakse edasi, on vastamist ootavaid küsimusi siiski palju. Oma majandusliku poole järje peal hoidmise kõrval sõltub palju sellest, kuidas toimetavad konkurendid ja millisel sportlikul tasemel saab üldse meistriliiga olema.

«Paraku on vaja ühel hetkel otsustada, mis tasemel meeskond moodustada. Kui teisel pool võrku taset pole ja tuleb mängida amatööridega, siis ei näe ka tugeval satsil erilist mõtet. See ei ole ju huvitav sportlikus mõttes ja ka fännidel pole midagi vaadata,» ütles Alt.

Loe refereeritud artiklit leheküljelt saaremaasport.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles