Hyundai tiim alustas põnevat projekti: tahame rallifännide igavust peletada!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Hyundai tiimpealik Andrea Adamo (paremal) ja Ott Tänak.
Hyundai tiimpealik Andrea Adamo (paremal) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Koroonaviiruse pandeemia tõttu on spordimaailm teadmata ajaks pausil. Hyundai autorallitiim aga fänne raske ajal unarusse ei jätta. 

Praegu pole teada täpselt teada, millal WRC-sari jätkuda võiks. Edasi on lükatud nii Argentina, Portugaliga kui ka Sardiinia ralli, potentsiaalselt võiks taas kihutamiseks minna juuli keskel Keenias. Garantiisid aga pole.

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo aga kinnitas, et käed rüpes nad ei istu. «Ajad on rasked. Oleme kõvasti vaeva näinud, et koguda hulgaliselt sisu, mida inimestega üle maailma jagada. Võistlusi praegu ei toimu, mistõttu peame leidma uusi võimalusi, kuidas fänne lõbustada. Meie võimuses on pakkuda muljeid sõitjatelt ja teistelt võistkonnaliikmetelt, et rallisõprade igavust peletada,» rääkis ta DirtFishile. 

Esialgse plaani kohaselt toob Hyundai vaatajateni kaks saadet. Neljapäeviti saab näha «Home Shakedowni», kust näeb, millist elu rallimehed sundpausil elavad. Laupäeviti läheb eetrisse «Powerstage Live», kus Adamo arutleb ekipaažidega erinevate etappide võtmepunktide üle. 

Tiimiboss lisab, et erinevates sotsiaalmeedia kanalitest võib tulevikus leida väga palju erinevat materjali nii videos kui ka pildis. «Loodame, et suudame fännid rallilainel hoida. Püsige kodus, mõelge mootorispordile!» resümeeris Adamo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles