Red Bulli pealik: «koroonalaagri» ideed ei arutatud meil kordagi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Christian Horner
Christian Horner Foto: GEPA pictures/ Christian Walgram

Red Bulli mootorispordiosakonna vaimne isa ja nõunik Helmut Marko, kelle sõna maksab enim tiimi noorteprogrammis, kuhu kuulub ka Jüri Vips, tuli eelmise nädala lõpus lagedale hullumeelse ideega, kui soovis oma vormelisõitjatele korraldada eraldi «koroonalaagri». Red Bulli vormelitiimi pealik Christian Horner kinnitas aga meediale, et ideetasandilt kaugemale Marko selle mõttega ei jõudnudki. 

«Nagu ka Helmut ise sellest rääkides välja tõi, ei saanud idee Red Bulli organisatsioonis mingit toetust. Mõneski mõttes oli tegemist suusoojaks öeldud kommentaariga, mis lausuti enne seda, kui mõisteti olukorra tõsidust. Seda ei arutatud kordagi suures ringis ega peetud debativäärseks ettepanekuks,» vahendab BBC Horneri öeldut. 

«Red Bull koondab enda all küll palju noori sportlasi (Marko viitas, et noored ja tugevad atleedid põevad haiguse niisama läbi – toim), kuid praegused teod mõjutavad nii noori kui ka vanu,» jätkas ta. 

Just seetõttu näevad Red Bulli vormelitiimi insenerid sarnaselt Mercedese omadega vaeva, et luua erinevaid hingamisaparaate, et aidata Briti tervishoiusüsteemil koroonahaigetega paremini toime tulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles