Stepanov: lepingule kirjutasin alla kaks tundi pärast Küprosele saabumist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Stepanov.
Andrei Stepanov. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Andrei Stepanov on karjääri jätkamas Küprose klubi Limassoli Arise ridades.

Stepanov on klubiga juba lepingu allkirjastanud, kuid pühade tõttu on see veel registreerimata. «Enne esmaspäeva ei saa registreerida, kuid leping on alla kirjutatud ja kõik tundub igati korras olevat,» sõnas Stepanov. «Lepingule kirjutasin alla juba kaks tundi pärast Küprosele saabumist.»

Praeguse kokkuleppe kohaselt jääb Stepanov klubi juurde pooleks aastaks ehk käimasoleva hooaja lõpuni. «See oli minu enda soov, et leping oleks lühike,» rääkis keskkaitsja.

Teatavasti oli Stepanovil võimalik karjääri jätkata ka senise tööandja FK Gomeli ridades, kuid sellest võimalusest ta loobus. «Lisaks Gomelile olid veel mõned pakkumised, kuid need olid kohtadest, kuhu ma ei soovinud perega kolida. Küprose variant oli kõige parem,» põhjendas Stepanov, kes sealse elu-olu kohta uuris ka koondisekaaslaste Artur Kotenko ja Ats Purje käest.

Aris hoiab Küprose liigas hetkel 11. kohta 14 punktiga. Martin Vungi tööandja Nea Salamis on 19 silmaga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles