Müncheni Bayern trahvis liikumiskeeldu eiranud jalgpallurit, kes külastas haigeks jäänud nelja-aastast poega

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jerome Boateng
Jerome Boateng Foto: nordphoto/Mauelshagen via www.imago-images.de/imago images/Nordphoto

Müncheni Bayenri jalgpalliklubi trahvis keskkaitsjat Jerome Boatengi, kes rikkus Saksamaa eriolukorra reegleid, lahkudes kodust, et külastada oma haiget poega.

Baierimaa oli Saksmaal esimene piirkond, kus kehtestati koroonaviiruse leviku tõkestamiseks liikumiskeeld. Boateng, kes lahkus kodust, ei andnud klubile oma plaanidest teada.

«Minu viga oli see, et ma ei teavitanud oma reisist klubi. Kuid tol hetkel suutsin mõelda ainult oma pojale,» ütles Boateng väljaandele Bild. «Ta ei olnud hea tervise juures. Kui mu poeg mulle helistab, siis muidugi ma lähen talle külla. Tema tõttu olen valmis karistuse vastu võtma, ta on ikkagi minu poeg.»

Bayerni jalgpalliklubi ei avaldanud Boatengile määratud trahvi suurust, kuid kinnitas, et annetab selle haiglale. «Tahaksin näha isa, kes poleks sellises olukorras valmis oma nelja-aastasele lapsele toeks olema. Kui saangi karistada, siis saan. Mul tuleb sellega leppida. Leian, et kogu situatsioon on kurb,» jätkas Boateng.

Bayern selgitas, et trahvis oma mängijat, kuna jalgpallurid peaksid praeguses olukorras omama vastutustunnet ning olema teistele eeskujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles