Tommi Mäkinen: WRC meeskonnad ei soovi Keenias võistelda

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: @World/Toyota

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen avaldas, et WRC meeskonnad ei soovi juulikuus sõidetaval Keenia rallil võistelda.

Autoralli MM-sarjas on peetud kolm etappi. Järgmine ralli pidanuks toimuma aprilli teises pooles Argentinas, kuid koroonaviiruse tõttu lükati see edasi. Samamoodi käituti ka mai lõppu planeeritud Portugali ning juuni alguses toimuma pidanud Sardiinia rallidega.

«Praegu uuritakse võimalusi, kas edasi lükatud etappe saaks sõita sügisel, kuid ma ei ole kindel, kas see on võimalik. Loodetavasti leitakse see võimalus ning saame sõita enam-vähem korraliku hooaja. Kui mõned etapid tühistataksegi, siis see poleks veel katastroof,» ütles Mäkinen Yle-le.

MM-kalendri järgmine etapp sõidetakse praeguste plaanide kohaselt juuli keskpaigas Keenias, kus on registreeritud 122 koroonaviiruse juhtumit. Mäkineni hinnangul tasub WRC meeskondadel Keeniasse sõita alles siis, kui olukord on maailmas oluliselt paremaks muutunud.

«Meeskonnad on avaldanud soovi Keenias mitte võistelda. Me arvame, et etapp tuleks ära jätta,» ütles Mäkinen, kelle sõnul tehakse Keenia etapi toimumise osas otsus peagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles