Soome ralli korraldajad: usume, et augusti alguseks on olukord muutunud (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Soome ralli osas on praegu palju küsimärke.
Soome ralli osas on praegu palju küsimärke. Foto: Sander Ilvest

Autoralli MM-sarja võistluspaus venib väga pikaks, ilmselt toimub järgmine võidukihutamine alles augusti alguses Soomes. Garantiisid aga pole. 

Seni viimane ehk hooaja kolmas etapp toimus kolm nädalat tagasi Mehhikos, kuid koroonapandeemia tõttu on edasi lükatud nii Argentina, Portugali kui ka Sardiinia rallid. Esialgu võis loota, et uuesti hakatakse pihta juuli keskel Keenias. Paistab aga üha tõenäolisem, et seegi võistlus õigeaegselt ei toimu. 

Nõnda võibki juhtuda, et MM-sari naaseb alles augusti alguses, mil peaks kavas olemas (6.-9. august) Soome ralli. «Sellisel erakordsel ajal pole väga lihtne rallist mõelda ja rääkida, sest põhirõhk läheb tähtsamale. Peame muretsema oma lähedaste, enda, kolleegide ja paljude teiste pärast, keda koroonapandeemia mõjutab,» algab võistluste korraldajate pöördumine. 

«Muidugi oleks me tahtnud 70. sünnipäeva tähistavat rallit organiseerida meeldivamates tingimustes. Aga jätkame tööd nii hästi, kui sellistes oludes võimalik. Usume, et augusti alguseks on olukord muutunud, saame kõik üheskoos ralliga tähistada meie juubelit ning ülemaailmse lukustatuse lõppemist!»

Ralli korraldajad lubavad jooksvalt infot jagada oma kodulehel. Nad hoiatavad, et isegi, kui koroonapandeemia on selleks ajaks vaibunud, võivad võistlusele jääda osalised piirangud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles