VIDEOLUGU ⟩ Ragnar Klavan: tundus ulmeline jõuda Viljandist Premier League´i, aga tahtsin seda väga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ragnar Klavan Liverpooli särgis.
Ragnar Klavan Liverpooli särgis. Foto: Matt McNulty/Sportimage/PA Images

Eesti üks paremaid jalgpallureid Ragnar Klavan rääkis portreesaates, kuidas täitus tema unistus saada tippmängijaks.

«Kui pole suurt plaani või ambitsiooni, siis väikeste ambitsioonidega tulebki lagi kätte, sealt edasi ei liigu. Kui ma poleks kunagi mõelnud, et tahan Premier League´i jõuda, siis ma ei tea, kas see olekski juhtunud. See oli väga utoopiline unistus, kui mõelda, kuidas Viljandi poiss peaks jõudma Liverpooli? Aga mäletan nii hästi, et tahtsin seda, see oli mu unistus. See on mind palju edasi aidanud,» jutustas keskkaitsja. 

Klavan on läbi murdnud Euroopa jalgpalli tippseltskonda, olles mänginud nii Saksamaa kui ka Inglismaa kõrgliigas ning kuuludes tunamullusest suvest Itaalia kõrgliigas Cagliari Calciosse, seisab jalgpalliliidu saate tutvustuses

Võttegrupp käis detsembrikuus Klavanil Sardiinias külas. Nüüd avaneb vaatajal võimalus näha tippklubi köögipoolt. Juttu tuleb palluri karjäärist, tema tegevusest ja plaanidest nii Itaalia kõrgliigas kui ka Eesti rahvuskoondises.

Saate filmimine toimus möödunud aasta lõpus 14. detsembril, mistõttu ei tule juttu maailma tabanud pandeemiast. Käesolev kriis tabas tugevalt Itaaliat, kuid lindistamise ajal polnud koroonaviiruse levik Euroopasse veel jõudnud.

Vaata Klavani portreelugu täispikkuses:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles