Dana White’il on UFC aasta matši päästmiseks varuplaan

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov Foto: Mahmoud Khaled/AP

Vabavõitlusliiga UFC bossil Dana White’il on aasta suurima matši Habib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson päästmiseks plaan B.

Eelmisel nädalal teatas UFC kergkaalu tšempion Nurmagomedov, et loobub matšist Fergusoniga. «Ma mõistan teie pahameelt ja olen isegi löödud, et pean matši tühistama. Mul olid küll mitmed plaanid tehtud, kuid kõik ei ole minu kontrolli all ja otsustada. Maailm on hetkel keerulises olukorras ja situatsioon muutub iga päevaga hullemaks. Mingil hetkel pean ikkagi ringi, kuid senikaua hoidke ennast!» teatas Nurmagomedov.

See oli juba viies kord, kui kumbki meestest kokkulepitud matši tühistab. UFC boss White ulatas fännidele siiski veel ühe õlekõrre, mis annab lootust, et matš peetakse eelnevalt kokku lepitud 18. aprillil. Varuplaani kohaselt peetakse matš Valgevenes.

Nimelt on Valgevene üks väheseid riike maailmas, kes koroonaviiruse pandeemiast hoolimata lubab oma riigis spordivõistlusi pidada. Seni on Alaksandr Łukašenka juhitavas riigis tuvastatud 562 COVID-19 juhtumit, millest kaheksa on lõppenud surmaga.

Valgevene MMA-liidu president Maksim Korolkov ütles Venemaa väljaandele Sport 24, et võttis ise UFC-ga ühendust. «Pakkusime neile mõned areenid, millest üks on 15 000 inimest mahutav Minsk Arena. Nad tänasid meid pakkumise eest ning ütlesid, et arvestavad meiega kui plaan B-ga. Dana White ei soovi sellest avalikult rääkida, kuid tal on matši toimumiseks hästi välja töötatud võimalused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles