VAATA! ⟩ eJalgpallis lähevad vastamisi Estoni Kohver ja Reket

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

11. aprillil algusega kell 18:00 toimub FIFA 20 eJalgpalli Eesti Meistrivõistluste järjekorras juba kolmas kvalifikatsioon, milles selguvad kaks finalisti, kes tagavad omale koha suurel finaalturniiril.

Mänge kommenteerivad Henry Lääne ning Christopher Krutto.

Registreeru viimasele kvalifikatsioonile:

Seekordses turniiris võtavad osa ka Eesti muusikud Reket ning Estoni Kohver pundist 5miinust. Kui Reket jätab oma taktikad turniiriks enda teada, siis Estoni Kohver lubab asja vabamalt võtta ning valida mõne naljaklubi, näiteks Hammarby IF, Helsingi JK või FC St. Pauli. Seda selleks, et tema lemmiklubi Dortmundi Borussia värav jääks oskuslike vastaste poolt puutumata.

Estoni Kohver end ise suureks FIFA mängijaks ei pea, aga mängudest on ta ette võtnud «Grand Theft Auto» seeria ning plaanib sama teha ka teosega «Red Dead Redempiton 2». Rääkides aga kihutamismängudest, siis «Gran Turimso» virtuaalsed ringrajad ning RUF Yellowbird ei ole tema jaoks võõras kombinatsioon.

Otseülekanne on 11. aprillil jälgitav alates kell 18:00 ning turniirile saab end veel kirja panna. Igast kvalifikatsioonist selguvad kaks parimat, kes hakkavad suurel finaalturniiril võistlema 1000€ suuruse auhinnafondi nimel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles