Sebastien Ogier leiab, et WRC-karussell peaks vältima Uus-Meremaad ja Jaapanit

Henry Lääne
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier leiab, et koroonakriisist räsitud MM-sari peaks kulude kokkuhoidmiseks loobuma tänavu Euroopa mõistes ülemererallidest.

Pandeemia tõttu on edasi lükatud neli järgmist MM-etappi ehk Argentina, Portugali, Sardiinia ja Keenia rallid. Neid tahetakse küll tänavu pidada, kuid näiteks Jari-Matti Latvala arvates on see võimatu.

Ogier' loodab, et MM-sari saab jätkuda hiljemalt sügisel. Ta lisas, et ehk on võimalik hooaja teises pooles sõita viis rallit, kuid prantslasel pole aimugi, millised need olla võiksid.

Küll arvab MM-sarja liider, et septembris toimuv Uus-Meremaa ja novembrisse planeeritud Jaapani ralli võiksid ära jääda. «Kulukad reisid pole mõistlikud, kuna tiimid saavad koroonakriisis suure majandusliku löögi,» ütles Ogier väljaandele L'Equipe. «Seega tuleb kulusid vähendada.»

Toyota esinumber juhib MM-sarja üldarvestust tiimikaaslase Elfyn Evansi ees kaheksa punktiga. Järgmisena peaks rallimaailma koorekiht võistlema augusti alguses Soomes, kuid seegi võistlus võib edasilükkuda või ära jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles