Video ⟩ 16-aastane maadleja peatas bensiinijaamas lapseröövli (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Canaan Bower.
Canaan Bower. Foto: Kuvatõmmis videost.

16-aastane USA maadleja Canaan Bower tõusis märtsi lõpus kodumaal tõeliseks kangelaseks, kui peatas lapseröövi ja hoidis pahalast kuni politsei saabumiseni kinni. 

Kohaliku politseijaoskonna sõnul aitas Boweri kiire reageerimine päästa vähemalt kahe lapse elu, kurjategija Daniel Arroyo Beltran veedab aga järgnevad aastad trellide taga. 

Nimelt tankis Bower parajasti autot, kui kuulis ühtäkki karjumist. Pilku pöörates märkas ta, kuidas Beltran püüdis ühelt naiselt last röövida. Seejärel tormas ta pahalase poole, tõmbas ta pikali ja hoidis teda politsei saabumiseni valuvõttes. 

Boweri isa kiitis oma poega taevani: «Sellistel hetkedel mõtled mõistagi oma lapse tervisele, sest kunagi ei tea, kas röövlil on mingi külm- või tulirelv. Toimunut nägid ju pealt ka teised inimesed, kes ei sekkunud. Hirmus, et enda laps niimoodi oma eluga riskis, samas käitus ta õigesti ja oli ka edukas.»

16-aastase maadleja kangelastegu on USA meedias levinud kui kulutuli ning noormees on silma jäänud muuhulgas ka vabavõitlussarja UFC bossile Dana White'ile, kes soovis Boweriga tulevikus kohtuda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles