EJalgpalli astuvad vastamisi muusikud Sir Lancelot bändist 5miinust ja villemdrillem.

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: e-sport Media Group

Kui villemdrillem on videomängudega juba ammune sõber, siis Sir Lancelot pole end kunagi eriliseks videomängijaks pidanud, kuigi eksib aeg-ajalt sinna ära. Erilisteks lemmikuteks «GTA» seeria ning ulmefännina «Mass Effect». «FIFA» seeriaga on ta puutunud kokku alates aastast 2010 ning sellest on kujunenud seltskonnaga põhiline meelelahutus.

Registreeru viimasele kvalifikatsioonile:

Villemdrillem on «FIFA» seeriat mänginud alates 2007. aastast. PlayStation 3 konsool kujunes samuti peamiselt virtuaalpallimängu vahendajaks. Teistest teostest mängib ta peamiselt kas «Call of Duty» või «NBA2K» seeriat. Lemmikutest toob ta veel välja mängud «GTA V», «Call of Duty: Black Ops 2» ning «FIFA» 17 ja 18.

Sir Lancelot bändist 5miinust
Sir Lancelot bändist 5miinust Foto: Erakogu

Sir Lancelot kavatseb väljakule joosta oma lemmikklubi Müncheni Bayerniga, kelle tegemistele on tulihingeliselt elanud kaasa üle 10. aasta. Villemdrillem oma konkreetseid taktikaid avaldada ei soovi, kuid ilmselt valib Juventuse või mõne Saksamaa klubi. 

Otseülekanne algab 18. aprillil kell 18:00 ning on lisaks ning on lisaks vaadatav ka Postimees Spordi ja PlayStation Eesti Facebooki lehtedel. Mänge kommenteerivad Henry Lääne ning Comedy Estonia koomik Karl-Alari Varma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles