Videod ⟩ E-jalgpalli neljas kvalifikatsiooniring viis finaali kardetud vastase

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Andreas Jass Valdaruga kokku minemist ootab keskmine kohalik FIFA-mängija sama palju kui Eesti rahvuskoondis matši Saksamaaga. Valdaru saab pallide väravasse saatmisega hakkama ka päris jalkamurul, siinsetelt FIFA-turniiridelt tuleb ta aga umbes pooltel juhtudel tagasi auhinnalise kohaga.

Registreeru viimasele kvalifikatsioonile:

Andreas ise peab Eesti parimaks FIFA mängijaks Joosep Kooli: “Ta on väheseid, kes on saavutanud FIFA Ultimate Teami gamemodes TOP 100 koha maailmas. Ning seda läbi aastate stabiilselt”. Samuti toob Valdaru esile eelmisest kvalifikatsiooniringist finaali jõudnud Kristjan Baumanni.

Matš, mis viis Andreas Jass Valdaru finaali:

Uurisime, kuidas suhtub varasemalt Levadia noortesatse esindanud Valdaru Eesti Jalgpalliliidu poolt korraldatavasse Pro Evolution Socceri e-jalgpalli turniiri: “Positiivselt, sest PESi näol on tekkinud konkurent EA FIFA-le. Kui Eesti Premium Liiga klubid osalevad PESi turniiridel, aitab see võib-olla tõsta ka e-jalgpalli tõsiseltvõetavust laiemalt”

Teise finalistina pääses edasi Tartu Tammeka noortemeeskonnas mängiv Kennet Padjus. “Olen varem osa võtnud mõnest FIFA-turniirist kuid sellist edu pole varem saavutanud. Harjutame igapäevaselt Kristjan Baumanniga, kes mängib samuti Tammekas ja suuresti tänu temale olengi finaalturnnirile jõudnud. Arvan, et e-jalgpallil Eestis arenguruumi veel on, kuid areng toimub”.

Vastasseis, mis tagas Kennet Padjuse finaalikoha:

Demomatšis läksid kokku räpparid Villemdrillem ja Sir Lancelot 5miinusest. Villemdrillem mängis Piemonte Calcio FC-ga ehk Juventusega, mille õiget nime kaubamärgiõiguste tõttu FIFA kasutada ei saa ning Sir Lancelot juhtis Müncheni Bayerni vägesid. Kumbki artist aga teisest jagu ei saanud ning matš lõppes seisuga 0:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles