Jalgratturite liit tühistas eriolukorra lõpuni kõik võistlused

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tartu Rattamaraton.
Tartu Rattamaraton. Foto: Kiur Kaasik

Eesti Jalgratturite Liidu juhatus otsustas oma korralisel koosolekul võtta arvesse EJLi treenerite nõukogu ettepanekut ning teatas, et tulenevalt koroona epideemiast tingitud eriolukorra piirangutest ei kinnitata ühtegi võistluste korraldajate avaldust võistluste läbiviimise aja muutmise osas.

Kuna valitsuse kehtestatud eriolukorra piirangute lõppu on veel tänase seisuga võimatu prognoosida, siis on olukorra selgumiseni EJLi kalender 12. märtsi seisuga külmutatud ning kõik ennatlikud ümbertõstmised annulleeritakse.

«Vaatame EJLi kalendrit spordiala tervikvajadustest lähtuvalt ühtsena ning hakkame seda ümber kujundama alles siis, kui on selgunud, mis ajast alates on realistlik hakata uuesti võistlusi ohutult korraldama. Hetkel on erinevad riigid, omavalitsused, liidud (sh Rahvusvaheline Jalgratturite Liit) erinevatel seisukohtadel, kuidas hooajaga edasi minna ja millal eriolukord lõpetada.

Meie lähtume siiski Eesti vabariigis toimuvast ja valitsuse otsustest. Eesmärk on eelkõige vähendada teadmatusest tulenevaid pingeid, kohelda meie liikmesklubisid, sportlasi, treenereid, võistluskorraldajaid võrdselt ning kaitsta rattaspordi arengut. Täname kõiki koostööpartnereid kannatlikkuse ja mõistva suhtumise eest. Hoiame oma liikmeid toimuvaga kursis ning ootame üheskoos ratta kogukonnaga võidusõitude taastumist. Seni soovitame kõigil treenida üksi või kahekesi välitingimustes,» kommenteeris EJLi peasekretär Urmas Karlson Liidu juhatuse otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles