Itaalia meedia: Ronaldo jääb Juventusesse, mitte ei naase Unitedisse (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpic

Jalgpallimaailmas hakkasid selle nädala alguses vaikselt-vaikselt ringlema kuulujutud, mis viisid Cristiano Ronaldot tagasi Manchester Unitedisse. Itaalia väljaande Tuttosport sõnul ei vasta need aga tõele ja portugallane kavatseb Torinosse jääda vähemalt oma lepingu lõpuni ehk 2022. aasta suveni.

35-aastane ründestaar liitus Juventusega 2018. aasta suvel, kui sõlmis nendega nelja-aastase lepingu.

Selle nädala keskpaigas ütles aga üks tundmatuks jääda soovinud Euroopa tippklubi pealikest, et ta poleks üllatunud, kui Ronaldo tõmbaks peagi taas selga Unitedi särgi. Niimoodi tõmmati käima kuulujuttude mootorsaag, mille Tuttosport aga reedel vaigistas. 

Nende väitel on Ronaldo ja Juventuse omavaheline läbisaamine aga "täiesti suurepärane" ning kumbki ei otsi võimalust seda enneaegselt lõpetada. 

Miks aga üks klubijuht üldse säärase lausega avalikuks tuleb? Kuigi tegemist võib olla nii PR-trikiga kui ka lihtsalt trollimisega, võib põhjus peituda ka asjaolus, et koroonakriis mõjutab tugevalt kõiki jalgpalliklubisid.

Ronaldo on Juventuse üks suurimaid palgasaajaid ja Itaalia meedias ringlevad jutud, et Torino esindussatsil on iganädalaselt keeruline leida 580 000 eurot –  selline on Ronaldo nädalapalk – mida portugallase pangakontole kanda. 

Ronaldo alustas oma vutiteed kodumaal Lissaboni Sportingus, kuid liikus juba 2003. aastal edasi Manchester Unitedisse, kus ta triumfeeris Sir Alex Fergusoni käe alla kolm Inglismaa kõrgliigas ja korra ka Meistrite liigas. Seejärel liikus portugallane 2009. aastal edasi Madridi Reali, kust siis tunamullu juba Juventusesse läks.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles