Kaia Kanepi karjääri jätkamisest: mängin täpselt nii palju nagu jaksan, tahan ja saan (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP

Eesti naiste tennise teine reket Kaia Kanepi on tipptennist mänginud juba paarkümmend aastat, kuid loobumisest kindlasti kohe ei mõtle. See-eest võtab praegust olukorda rahulikult ja võistleb vastavalt tervisele. 

«Mulle meeldib see elustiil, meeldib trenni teha ja tennist mängida. Kuna ma saan ja olen terve, siis miks mitte mängida – nii palju kui tunnen, tahan ja saan,» rääkis Kanepi intervjuus ERRile.

Hetkel Audentese tennisekeskuses harjutav Kanepi on nagu teisedki tennisistid teadmatuses, millal saab taas võistlustulle asuda. WTA kalendris paistab esimene turniir alles 6. juulil, kui peaks Rootsis toimuma Nordea Open, kuid ka see on hetkel suure kahtluse all. «Ilmselt noorematel on keeruline, kes väga mängida tahavad. Mul on olnud karjääri jooksul päris palju pause sees, kus pole pikalt mänginud, siis on praegu lihtsam olla rahulikult,» arvas Kanepi.

Eesti endine esireket on tipptennisega tegelenud juba 20 aastat, kuid loobumismõtteid 34-aastane Kanepi kindlasti ei mõlguta. «Ma ei ole endale piiranguid peale pannud. Täpselt nii nagu jaksan, tahan ja saab mängida. Sel aastal, kui turniirid hakkavad, loodan mängida,» kinnitas Kanepi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles