PSG on Neymarile maksnud ühe mängu eest 1,4 miljonit eurot

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Brasillia ründetuus Neymar.
Brasillia ründetuus Neymar. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Prantsusmaa peaminister Edouard Philippe teatas eile, et sealsete spordiliigade hooajad on lõppenud. See tähendab, et lõpuni ei mängita ka jalgpalli meistrivõistlusi.

Võimalik, et sellega on läbi ka PSG superstaari Neymari aeg Prantsusmaal. 28-aastane ründaja siirdus Barcelonast PSG-sse 2017. aastal 222 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest. Väljaanne Marca arvutas, mida PSG selle raha eest siis täpsemalt sai.

Kolme hooaja jooksul on PSG pidanud 155 kohtumist, millest Neymar tegi kaasa 80. Keskmiselt on ta hooaja jooksul platsil käinud 26 mängus.

Neymari aastapalk PSG-s on 37 miljonit eurot, mis tähendab, et ühe mängu eest on ta teeninud 1,4 miljonit eurot. Kolme PSG-s veedetud hooajaga on ründaja taskusse pistnud 111 miljonit.

Veel ei ole selge, kuidas Prantsusmaa jalgpalliliit hooaja lõpetab – kas tulemused tühistatakse või kuulutatakse võitja välja praeguse tabeliseisu järgi? Enne hooaja peatamist oli PSG kindel liider.

Samuti pole selge, mis saab Neymarist, kes on korduvalt avaldanud soovi taasliituda Barcelonaga. Sportsmaili hinnangul annab Prantsusmaa liiga peatamine talle vabanduse üleminek jõuga läbi suruda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles