Hääletama ⟩ Kontaveit kandideerib Fed Cupi auhinnale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Tennise Fed Cup Heart Award auhinnale on nomineeritud kuus mängijat, kes paistsid silma esinemistega 2020. aastal. Euro-Aafrika tsoonist on kandidaadiks valitud Anett Kontaveit, talle sekundeerib Eleonora Molinaro Luksemburgist.

Fed Cupi Heart Award on auhind, millega tunnustatakse mängijaid, kes on esindanud oma riiki silmapaistvalt ja näidanud pühendumist naiskonnale Fed Cupi ajal ajal. Auhinda antakse välja 11. korda. Kontaveit nimetati kandidaadiks, sest võitis tänavu kõik üksikmängud ja alistas sealhulgas ka maailma viienda reketi Elina Svitolina.

Ameerikast on nomineeritud mehhiklanna Fernanda Contreras Gomez ja paraguailanna Veronica Cepede Royg ning Aasia-Okeaania tsoonist Indoneesia tennisistid Sania Mirza Indiast ja Priska Madelyn Nugroho.

Fed Cupi kvalifikatsioonis näidatud mängude põhjal on nomineeritud veel Aliaksandra Sasnovitš (Valgevene), Leylah Annie Fernandez (Kanada), Carla Suarez Navarro (Hispaania) ning Anastasija Sevastova (Läti).

«Uudis oli mulle suur üllatus. Olen sellest auhinnast palju kuulnud, aga pole nomineerimise peale enne kordagi mõelnud,» kommenteeris Kontaveit. «Mul on väga hea meel, et mind on nende kuue mängija hulka välja valitud.»

Auhinna võitjad selgitatakse välja veebifännide hääletusel. Hääletamine algab homme 1. mail hommikul ja kestab nädal aega. Võitja teatatakse 11. mail. Auhinnaga kaasneb tšekk, mis annetatakse valitud heategevusorganisatsioonile. Kellele Kontaveit raha annetaks, ei oska ta veel öelda. «Abivajajaid on palju. Tahaksin selle otsuse enne hoolikalt läbi mõelda,» täpsustas ta.

Hääletada saab SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles