Galerii Eesti vutiklubid alustasid taas treeningutega

Postimees Sport
Copy

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Flora alustas tänasest taas treeningutega. Lisaks esindusmeeskonnale naasid vutimurule ka naiskond ja U21 meeskond, noortetööga taasalustatakse esmaspäevast.

Vastavalt Vabariigi valitsuse otsusele saab alates 2. maist taasalustada treeningutega välitingimustes, kui osalejaid on maksimaalselt kümme ning järgitakse 2+2 reeglit (koos tohib liikuda üksi või kahekesi ning teistega tuleb hoida vähemalt 2 meetrist vahet).

Soccernet.ee andmetel kasutavad seda võimalust kohe avapäeval kaheksa jalgpalliklubi. Esimese treeningu pärast pikka koroonapausi tegi ka Tallinna FCI Levadia, kelle mängijad kogunesid täna Maarjamäe treeningkompleksi. 

«Tunne on mõnus,» sõnas Levadia äärekaitsja Trevor Elhi hommikul klubi Facebooki otseülekandes. «Jõuda siia parklasse, näha, et pooled kutid on juba nii vara kohal... Väga mõnus, kõik ootasid seda!»

Peatreener Martin Reim lisas, et treeningud on piirangute tõttu praegu küll vähe teistsugused, kuid üldplaanis pole klubil nende läbiviimisega probleeme. «Pigem ootame aega, kui saame midagi rohkemat teha ja vaatame, kuidas poisid jälle muruväljakul jalgpallisaapaga hakkama saavad,» sõnas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles