Tysoni kanepifirma logo võib peagi kaunistada Premier League’i klubi särki

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: twitter

Poksilegendi Mike Tysoni kanepifirma Swissx peab läbirääkimisi Inglismaa meistrivõistlustel mängiva Evertoniga sponsorluse osas.

2005. aastal lõi Tyson käed kreeklasest ettevõtja Alki Davidiga ning nii sündis kanepitooteid müüv firma Swissx. Kui kõik sujub, võib Swissx’i logo peagi näha Evertoni jalgpalliklubi särgil.

Sealjuures tuli eelmisel nädalal avalikuks, et Swissx on huvitatud olemast Barcelona jalgpalliklubi kodustaadioni Nou Campi nimisponsor. Ehk ettevõtte selge suund on end reklaamida läbi jalgpalli.

«Peame Evertoniga läbirääkimisi särgi sponsorluse osas. Tahame oma logo särgi esiosale. Nad on minuga ühendust võtnud ja valminud on ka esimene näidis Swissx’i logoga. Ma pole sellest ülemäära vaimustuses, kuid see näeb hea välja,» avaldas David, kes on ka ise Evertoni fänn.

«Kui ma Inglismaale tulin, toetasid kõik Manchester Unitedit ja Liverpooli. Kõik olid punased. Mulle aga meeldis sinine. Valisin enda meeskonnaks Evertoni, sest mulle meeldis nende logo. Seega on praegune asjade käik omamoodi müstiline,» avaldas David.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles