Jüri Vips: kartsin sügisel, et mind visatakse Red Bulli akadeemiast välja

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Tairo Lutter

Eesti talendikas vormelipiloot Jüri Vips tunnistas, et võib ennast õnnelikuks pidada, et ta Red Bulli noorteakadeemiasse püsima jäi, olgugi, et eesmärgid jäid saavutamata.

Vips sõitis eelmisel aastal FIA F3-sarjas ja lõpetas selle hooaja kokkuvõttes neljandal kohal. Eesmärk oli siiski esikolmikus lõpetada ja teenida sellega vajalik arv superlitsentsiks vajalikke punkte. 

19-aastane piloot sõidab tänavu Jaapani Super Formula sarjas, millele pole tänavu veel koroonaviiruse tõttu avapakuku antud. F1 jõudmiseks on vaja seal üldarvestuses lõpetada kahe parema seas. 

«Red Bulli noorteprogramm on karm ja ma arvan, et isiklikult pole ennast kõige paremini tõestanud. Olen teadlik, et mind võidakse kehvade tulemustele tõttu sellest programmist välja visata,» rääkis eestlane portaalile Motorsport.com. «Pean edasi pürgimiseks suuri eesmärke seadma.»

Vips oli väga üllatunud, et ta üldse eelmise hooaja põhjal veel Red Bulli akadeemiasse jäi. «Kartsin sügisel, et mind visatakse sellest välja, kuna ei võitnud meistritiitlit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles