M-Spordi pealik: hübriidajastu annab rallile väga palju juurde ja lisab alale teise vaatenurga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: Rich Millener/Facebook

M-spordi pealik Richard Millener ootab väga, mida hübriid-WRC autod suudavad fännidele näidata.

2022. aastal toimub rallimaailmas suur muudatus, kui peaks algama hübriidajastu. Selle kohta on ilmunud erinevaid arvamusi ja kõik pole sugugi positiivselt meelestatud.

Hetkel on kogu maailm täielikus kriisis ja mitmed arvavad, et uut järku rallispordis peaks edasi lükkama. Millener seda seisukohta ei jaga. «Peame olema ettevaatlikud praegustes otsustes, et külmutada kõik reeglimuudatused ja vaadata, mis maailmas juhtuma hakkab,» rääkis Millener Dirtfishile.

«Teame, et tänavune ja järgmine aasta saavad olema äärmiselt keerulised, kuid 2022. aasta on veel üsna kauge ja loodetavasti taastub maailm praegusest olukorrast. Kui praegu kõik ootele panna, siis võib rohkemate probleemidega silmitsi seista. Hetkel pole ühtegi rallit tulekul ja võikski seda aega kasutada hübriidautosid arendades.»

Kuigi arvatakse, et ralli muutub kuidagi lahjemaks, siis Millener tõmbab nendel arvajatel tuure maha. «Olen lugenud mitmeid kommentaare, et hübriidajastu on ralli jaoks negatiivne. Oleme kõik rallifännid ja proovime midagi sellele alale juurde anda, mitte seda suretada,» rääkis Millener. «Hübriidajastu annab rallile väga palju juurde ja lisab teise vaatenurga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles