Ralliajakirjanik: septembrini ei toimu midagi, Soome ralli võiks toimuda ka talvel

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kas lisaks Rootsile võiks masinad piigid alla panna ka Soomes?
Kas lisaks Rootsile võiks masinad piigid alla panna ka Soomes? Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Ralliajakirjanik David Evans vaatas oma kolumnis otsa tänavusele WRC-sarja kalendrile ja üritas paika panna kõige sobivamat lahendust, kuidas pärast koroonakriisi lõppu tänavuse hooajaga ühele poole saada. 

Arvestades, et ainsana on praeguseks ära jäetud Portugali ralli, eksisteerib vähemalt teoorias võimalust, et tänavu kihutatakse veel 12 paigas. Evans aga nii optimistlik pole. 

«Keeruline öelda, aga minu arvatus on võimatu, et tänavu sõidetaks veel Argentina, Keenias ja Uus-Meremaal,» kirjutab ta ning lisab, et väidetavalt on Lõuna-Ameerikas juba kokku lepitud, et MM-karussell naaseb Argentinasse alles järgmisel aastal. 

Evans kirjutab, pärast paljude asjaosalistega suhtlemist, et kõige tõenäolisemalt naaseb MM-sari alles septembris. Küll ei tähenda see tema sõnul Soome ralli ära jäämist, vaid britt pakub välja variandi, et Jyväskylä teedel kihutataks hoopis detsembris ehk hooaja lõpus toimuks teine talveralli.

«Paremat plaani ma välja ei mõtle. Septembrini ei toimu midagi, seejärel läheme Türki, Saksamaale, Suurbritanniasse, Jaapanisse, Sardiiniasse ja Soome,» kirjutas Evans.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles