Video ⟩ Kalou seadis skandaalsete kaadritega ohtu kogu Bundesliga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Salomon Kalou.
Salomon Kalou. Foto: M. Popow via www.imago-images.de/imago images/Metodi Popow

Berliini Hertha poolkaitsja Salomon Kalou pani enda filmitud kaadritega ohtu kogu Bundesliga võimaliku jätkumise. Karistuseks visati ta meeskonnast välja.

36-aastane Elevandiluuranniku jalgpallur tegi eile ühismeediasse otseülekande Berliini Hertha treeningkeskusest. Paraku unustas ta, et praegusel ajal kehtivad erireeglid. Ta surus teiste mängijate ja treeneritega kätt ning istus nendega kõrvuti. Kaks nädalat varem oli Bundesliga klubidele saatnud 50-lehelise reegliraamatu, mis muuhulgas keelas sellise kontakti.

Kalou avaldatud video andis aga üldsusele mõista, et jalgpalliklubid ei pruugi reeglite järgimist kuigi tõsiselt võtta ning see seab ohtu kogu liiga jätkumise, mis viimastel andmetel peaks juhtuma 15. mail. Karistuseks eemaldas Hertha eile õhtul Kalou meeskonnast. Meeskonna peatreener Michael Preetz ütles, et Elevandiluuranniku jalgpallur tekitas videoga kahju nii Hertha mainele kui ka kogu Saksamaa jalgpallile.

Kalou sõnul kahetseb ta video tegemist. «Mõistan, miks inimesed minu peale pahased on. Ma poleks seda videot tohtinud teha. See oli minust lugupidamatu. Kuid ma olen enamat, kui need viis halba minutit, mida te nägite,» ütles ta.

Endise Londoni Chelsea mängija sõnul on ta tegelikult reegleid korralikult järginud ning tõi näiteks, et kannab kodust lahkudes alati maski. «Pärast karantiini on meid iganädalaselt testitud. Mitte ühtegi positiivset proovi pole meie seas olnud. Miks me ei või omavahel kätt suruda?» õigustas ta end.

Ilmselt on sellega läbi ka Kalou aeg Herthas, kus ta mängis alates 2014. aastast. Tema leping oleks niikuinii suvel läbi saanud ning kuulduste kohaselt ei soovinud klubi seda ka pikendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles