Heategevusest keeldunud, ent seejärel luksusautodega edvistanud endine Arsenali ja City ründestaar sattus kodumaal põlu alla (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Emmanuel Adebayor.
Emmanuel Adebayor. Foto: Arnaud Andrieu/SIPA/Scanpix

Togo jalgpallikoondise ründaja Emmanuel Adebayor teenis hiljuti meedialt välja hunniku piitsahoope, kui kesktormaja eputas ühismeedias oma luksusautode koguga. Asja tuum peitus nimelt selles, et paar päeva varem oli ta keeldunud annetamast raha koroonaviiruse vastaseks võitluseks. 

Adebayori kommunikatsiooniinimeste sõnul tahtis omal ajal muuhulgas näiteks Arsenali, Manchester City ja Madridi Reali särki kandnud ründaja süstida niimoodi rahvasse usku ja inspiratsiooni. 

«Selle video sõnumiks pole see, et «Adebayor tegi kõike seda», vaid pigem, et «sinagi suudad seda kõike teha». Pead endasse ainult uskuma ja edasi töötama. Isegi siis, kui keegi ei näe,» kulges nende selgitustöö. 

Kommunikatsiooniinimeste kurvastuseks läks nende jutt kurtidele kõrvale, sest suurem osa üldsusest on togolase peale vihane, et too keeldus heategevuseks raha annetamast. 

«Ma ei anneta raha. See on väga selge ja lihtne sõnum. Teen seda, mida tahan, söön, mida tahan. Nii lihtsalt on,» kuglesid Adebayori ühismeedias kirjutatud laused, millest kõik alguse sai. 

36-aastane ründaja kuulub praegu Paraguay kõrgliigaklubi Olimpia hingekirja, kuid kuna koroonapandeemia tõttu on vutitšempionaat Lõuna-Ameerikas peatatud, viibib ta hetkel kodumaal. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles