Saksamaa valitsus andis loa: Bundesliga naaseb mai teises pooles!

Copy
Saksamaal järgmisel nädalal jalgpalli ei mängita.
Saksamaal järgmisel nädalal jalgpalli ei mängita. Foto: imago images/Sportfoto Rudel/Scanpix

Täna lõunal tuli Saksamaalt teade, et enne 22. maid ei toimu ühtegi sealse jalgpalli kõrgliiga kohtumist. Äsja andis valitsus teada, et Bundesliga sai ikkagi rohelise tule, kuid pealtvaatajaid kohtumistele ei lubata.

Lõunal räägiti, et matše ei või toimuda enne 22. maid, kuid viimase uudise valguses pole daatumid selged. Küll on klaar, et liiga jätkub mai teises pooles. Tegemist on esimese Euroopa suurliigaga, mis on valitsuselt saanud loa jätkata.

Bundesliga kõrval sai rohelise tule Saksamaa tugevuselt teine liiga. Sealgi pole pealtvaatajad lubatud. Homme koguneb Frankfurdis Bundesliga täitevkomitee, et panna paika tervise- ja turvalisusprotokoll. Saksamaa meedia teatel arutatakse seal ka edasist võistluskalendrit.

Enamikel tiimidest on hooaja lõpuni mängida üheksa kohtumist, vaid Bremeni Werderil ja Frankfurti Eintrachtil on pidamata kümme matši. Liigat juhib Müncheni Bayern, kelle edu Dortmundi Borussia ees on neli silma.

Saksamaa kõrgiigas laustestiti sel nädalal kõiki klubisid ja esialgsete tulemuste põhjal leiti kümme koroonaviirusesse nakatunut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles