Eestlane liitub Prantsusmaa F1-sõitja e-spordi tiimiga

Postimees Sport
Copy
Risto Kappet.
Risto Kappet. Foto: Twitter @r8gesports

F1-sarja sõitja Romain Grosjean andis sotsiaalmeedias teada, et tema e-spordi tiimiga liitus Risto Kappet. Eestlane on võidusõidusimulaatoril rFactor 2 prantslase võistkonna R8G eSportsi viimane liige.

25-aastane Kappet on võidusõidusimulaatoritel näidanud viimastel aastatel häid tulemusi. Näiteks võitis ta tänavu Sim Formula Europe'i ja oli mullu rFactor 2 mängul World's Fastest Gameri võistlusel teine.

Muide, rFactor 2 pole mõeldud ainult meelelahutuseks või e-spordiks, sest paljud võidusõidutiimid kasutavad simulaatorit oma sõitjate ja autode arendamiseks.

«Olen väga elevil ja uhke,» rõõmustas Kappet oma Facebooki lehel R8G eSportsiga liitumise üle. «See samm ülespoole kinnitab, et liigun õigete inimeste abil õiges suunas.»

Enne R8G eSportsiga liitumist esindas Kappet Triple A Sportsi, kelle ridades sõidab ta lõpuni kõik pooleliolevad võistlused. Grosjeani meeskonnas ootab teda ees hea sõber Erhan Jajovski, kes on paljude hinnangul praeguse hetke kiireim simracer ehk võidusõidusimulaatoril kihutav roolikeeraja.

Šveitsis sündinud, aga Prantsusmaad esindav Grosjean on osalenud 164 F1-etapil ning jõudnud kümme korda poodiumile. Tänavu täitub tal Haasi meeskonnas viis aastat. Tema e-spordi meeskond kuulutati välja tänavu 23. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles