Jari-Matti Latvala sai järgmiseks WRC-stardiks raha kokku

Postimees Sport
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Pärast eelmist hooaega autoralli MM-sarjas lepinguta jäänud Jari-Matti Latvala on kokku saanud eelarve, et osaleda Soome etapil. Kui see muidugi toimub...

Latvala sõitis sel hooajal esimest ja seni viimast korda Rootsis, roolides Toyota Yaris WRCd. Tehniliste probleemide tõttu pidi soomlane aga juba avapäeval katkestama.

Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen, kelle võistkonnalt Latvala Yarise rentis, teatas seejärel, et kuna katkestamine polnud pedaalitallaja süü, antakse kogenud piloodile vabanduseks võimalus kuskil kihutada, ilmselt Sardiinias. Koroonaviiruse tõttu on ralli aga edasi lükatud ning pole teada, kas see tänavu üldse toimub.

Ralliportaaliga DirtFish vesteldes kinnitas Latvala nüüd, et tal on Soome etapiks raha koos. Võistlus peaks toimuma 6.-9. augustini, kuid koroonaviiruse tõttu võib see edasi lükkuda.

«Peame lihtsalt lootma, et etapp toimub,» ütles Latvala. «Soome on minu jaoks eriline.» 35-aastane meie põhjanaaber on koduradadel võitnud kolm korda, viimati tõusis ta poodiumi kõrgeimale astmele 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles