Piltuudis ⟩ Zlatan Ibrahimovic näitas Stockholmi tänavatel uut uhket sõiduvahendit

Postimees Sport
Copy
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Spada/AP

Rootsi jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic ilmus Rootsi pealinna tänavatele uue ustava kaaslase Ferrari SP2ga.

Konkreetne mudel on väga haruldane: seda toodeti kõigest 500 eksemplari ning müüdi vaid valitud seltskonnale. Ibrahimovic ostis uhke auto endale möödunud aasta oktoobris sünnipäevakingituseks.

Rootsi meedia sõnul demonstreeris jalgpallitäht oma uhket sõiduvahendit laupäeval kell neli Stockholmi ühe tihedaima asustusega kohas, Norrlandsgatani tänavanurgal. Expressen kirjeldab, et inimesed jäid nii Zlatanit kui ka tema uut autot pingsalt jõllitama. 

Uhkest autost olid vaimustuses ka Rootsi autohuvilised. «Täname Zlatan Ibrahimovici, et ta sellise autoga Stockholmi tänavatel sõidab. See on üliharuldane masin ja neid alles hakati klientidele kätte jagama. See on tõesti põrgulikult haruldane isend,» ütles Rootsi tehnikaajakirja Swedish Technology World peatoimetaja Marcus Engtröm. Ta lisas: «Igaüks seda masinat osta ei saa. Selleks peab olema Ferrari püsiklient ning kindlat hinnakirja sel autol polegi.»

Veebilehe Motor1.com andmetel maksab Ibrahimovici värske sõiduk umbes 1,6 miljonit eurot. Masinal on 810 hobujõudu ning see kiirendab nullist sajani vähem kui kolme sekundiga.

38-aastane Ibrahimovic sõlmis jaanuaris lepingu Itaalia suurklubi AC Milaniga, kuid koroonaviiruse tõttu on Itaalia jalgpallihooaeg pausil. Seetõttu tuli jalgpallitäht lõdvemate piirangutega Rootsi, et end Hammarby jalgpallimeeskonnaga vormis hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles