FIFA 20 ⟩ 16. mail lähevad vastamisi Eesti parimad virtuaalsed jalgpallurid

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

16. mail algusega kell 18:00 algab kaua oodatud eJalgpalli Eesti meistrivõistluste finaalturniir, kuhu tagasid omale koha 12 parimat kohalikku virtuaalset pallurit. Nad hakkavad omavahel mõõtu võtma 1000€ suuruse auhinnafondi nimel.

Viimases eelturniiris mängisid end finaali Kaspar Krill ning Oliver Savolainen, mõlema noormehe jaoks ei ole ka päris jalgpalliväljakul jooksmine võõras tegevus. Oliver on kuulunud Nõmme Kalju ridadesse, Kaspar seevastu tuli U15 vanuseklassis Harju JK Laagri ridades esiliigas Eesti meistriks.

Kaspari Krilli jaoks möödus kogu turniir väga raskelt, sest iga kord õnnestus tal kohe alguses loosi tahtel vastaseks saada mängija, kes lõpuks end ka finaalturniirile välja mängis. «FIFA 20» eJalgpalli Eesti meistrivõistluste näol on tegemist esimese korraga, kus ta ka enda oskusi teiste mängijate vastu turniiri korras nii kõrgel tasemel proovile paneb.

Teise finalisti Oliveri jaoks möödus turniir kuni poolfinaalini pingevabalt, kuna pidas tõenäosust suurte mängu jõuda väikeseks. Turniiridel on ta Eestis viimastel aastatel palju osalenud, erilist edu on talle toonud Andreas Jass Valdaruga koos mängimine.

Meeste ennustused turniirivõidu osas lähevad aga lahku. Nimelt peab Kaspar Eesti parimaks virtuaalseks palluriks Kristjan Baumanni, Oliver aga Joosep Kooli. Mõlemad on taganud ka koha finaalturniiril. Neile lisaks hakkavad oma oskusi lõppvõistlusel näitama Marko-Alari Lont, Rico Romet, Andreas Jass Valdaru, Alex Aasmäe, Kennet Padjus, Toomas Adamson, Ranno Rahasepp ja Henry William Heinola

Viimased finalistid vastavad kui ühest suust, et ootavad lõppvõistlusel kõrgeimat taset Eesti «FIFA» turniiride ajaloos. «FIFA 20» eJalgpalli Eesti meistrivõistluste finaalturniir algab 16. mail kell 18:00 ning on jälgitav ejalgpall.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles