Euroliiga kümnendi sümboolsesse koosseisu mahtusid peaaegu ainult tagamängijad

Toimetas Ville Arike
Copy
Sellele kolm aastat tagasi tehtud pildile on mahtunud kolm kümnendi sümboolse viisiku mängijat: toona Fenerbahces mänginud Bogdan Bogdanovic (viskel) ning Olympiakose mängumehed Vassilis Spanoulis (nr 7) ja Georgios Printezis (paremal).
Sellele kolm aastat tagasi tehtud pildile on mahtunud kolm kümnendi sümboolse viisiku mängijat: toona Fenerbahces mänginud Bogdan Bogdanovic (viskel) ning Olympiakose mängumehed Vassilis Spanoulis (nr 7) ja Georgios Printezis (paremal). Foto: OZAN KOSE/AFP/Scanpix

Korvpalli Euroliiga valis viimaste kuude jooksul viimase kümnendi sümboolset koosseisu ning täna Vassilis Spanoulise nimetamisega sai pusle kokku. Küll selgub, et koosseis on ühes suunas väga-väga kaldu.

Valimisel osalesid fännid, ajakirjanikud, mängijad ja treenerid. Kreeklasest tagamängija Spanoulis tutvustamist ei vaja, tema vedamisel sai Pireuse Olympiakosest ainus meeskond, kes võitis 2010-ndatel kaks tiitlit järjest (2012 ja 2013). Samuti mahtus kümnendi sümboolsesse koosseisu tema meeskonnakaaslane, hea eesliinipartner Georgios Printezis.

Ülejäänud nominendid: Bogdan Bogdanovic, Nando De Colo, Dimitris Diamantidis, Luka Doncic, Kyle Hines, Sergio Llull, Juan Carlos Navarro, Miloš Teodosic.

Nagu näha, on valdavalt tegemist tagamängijatega. Vaid Hines, kes tuli esmalt meistriks Olympiacosega ning seejärel Moskva CSKA-ga, esindab koos Printezisega eesliini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles