Jalgpalliliidu soov täitus: täna peetakse Eestis kontrollmänge

Postimees Sport
Copy
FC Flora treening
FC Flora treening Foto: Mihkel Maripuu

Kuna Eesti jalgpalli kõrgliiga jätkub järgmisel nädalal, soovis jalgpalliliit klubidele võimaldada sel reedel treeningkohtumisi.

Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak saatis paar päeva tagasi kultuuriminister Tõnis Lukasele kirja, milles andis teada soovist, korraldada reedel kuni viis treeningkohtumist.

Pohlaku sõnul toimuksid mängud suletud territooriumil ning nende algusaega avalikkusele ei teatataks. Treeningmängud kestaksid vähem kui 90 minutit ning neist ei tehtaks otseülekandeid.

Nüüd selgus, et jalgpalliliit sai loa täna kontrollmatše pidada. «Samas juhime tähelepanu, et treeningkohtumiste korraldamisel tuleb järgida kõiki vabas õhus treeningtegevusele seatud piiranguid. Kohtumise eel ja järel tuleb vältida gruppide kogunemist kohtumise territooriumil, pidada kinni 2+2 reeglist ning järgida teisigi üldiseid piiranguid ja juhiseid,» vahendab ERR Lukast. 

Eile teatas peaminister Jüri Ratas, et kui olukord ei halvene, on alates 18. maist Eestis lubatud spordivõistlusi korraldada. Premium Liiga jätkab hooajaga 19. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles