Jürgen Klopp võttis Messi vs. Ronaldo debatis sõna

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne/PA

Kumb on ikkagi parem jalgpallur – kas Cristiano Ronaldo või Lionel Messi? See vaidlus on kestnud pikalt ja kestab edasigi. Oma panuse debatti andis ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.

Kuigi sakslase sõnul on Juventuses mängiv Ronaldo läheda ideaalile, eelistab ta Barcelona kaptenit Messit. «Valin Messi, aga ma imetlen väga ka Ronaldot,» ütles ta Youtube’i kanalile Freekickerz

Kloppi sõnul on mõlemat mängijat pea võimatu kaitsta. Ronaldo eeliseks peab ta füüsilist võimekust. Ta hüppab kõrgele ning jookseb kiiresti. Lisaks on tema suhtumine äärmiselt professionaalne.

Messi jätab Kloppi hinnangul aga mulje, et kõik käibki jalgpalliväljakul nii lihtsalt. Isiklikult eelistab ta pigem Messi tüüpi mängijat. «See ei ole üldse lihtne valik, kuid mõlemat mängijat ühendab see, et nad on jätnud nii pikka aja jooksul jalgpallile suure jälje.»

Nii Messi kui ka Ronaldo on jalgpallimaailma mainekaimale individuaalsele auhinnale Ballon d'Or’ile nomineeritud 12 korral. Messi on koju viinud kuus ning Ronaldo viis auhinda.

Loe, milline seisukoht on mõlema mängijaga riietusruumi jaganud jalgpalluritel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles