Koroona seljatanud Interi legend: olin loll ja alahindasin viirust

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Giuseppe Bergoni
Giuseppe Bergoni Foto: Milano Inter

Milano Interi jalgpalliklubi legend Giuseppe Bergomi tunnistab pärast koroonaviiruse läbipõdemist, et ei suhtunud nakkushaigusesse esiti tõsiselt ja kahetseb seda praegu. 

Bergomi nakatus suure tõenäosusega veebruari lõpus toimunud Meistrite liiga mängul Napoli ja Barcelona vahel, kus ta täitis stuudioeksperdi kohustusi. 

«Ma tegin testi ja tulemus oli positiivne. Ma jäin haigeks märtsi alguses ning esimese asjana kadus ära mu lõhnataju. Mul oli kogu aeg külm, mistõttu kasutasin kahte radiaatorit. Lisaks olin ma suurtes valudes. Ma ei suutnud seljavalude tõttu isegi korralikult istuda, rääkimata seismisest,» meenutab Bergomi haigusperioodi. 

«Mu sõbrad naersid mu üle ja soovitasid vähem mõelda, kui ma valude või nõrkushoogude üle kurtsin. Lõpuks valu küll taandus, kuid see kõik kestis 20 või 25 päeva,» jätkas itaallane, kes käib praegu vaikselt ka jooksmas, et sportlikku vormi taastada.

«Olin loll, et tol hetkel viirust alahindasin. Ma poleks pidanud Napoli ja Barcelona mängule minema, sest olin seal liiga paljude inimestega kontaktis. Ma eksisin, rängalt,» sõnab ta nüüd tagantjärele targana. 

56-aastane Bergomi veetis kogu oma karjääri Interis. Vahemikus 1979-1999 käis ta Milano suurklubi eest väljakul 756 kohtumises ja jääb selles arvestuses alla vaid Javier Zanettile (858). Tema võitis karjääri jooksul Itaalia meistritiitli (1988-89), Itaalia karika (1981-82) ja kolm UEFA karikat. Lisaks tuli ta 1982. aastal Itaalia koondise koosseisus maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles