Inglismaa jalgpallitähe arvates sattusid kõrgliiga pallurid ebaõiglase kriitikarahe alla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Harry Kane
Harry Kane Foto: DAVID W CERNY / REUTERS

Inglismaa koondise ründaja Harry Kane pole rahul kriitikute arvamusega, kes on väljendanud, nagu jalgpallurid ei aitaks ühiskonna paranemisele sugugi kaasa.

Inglismaa tervishoiuminister Matt Hancock soovitas Premier liiga mängijatel palgakärpega kaasa minna ja aidata abivajajaid. Olgugi, et osa ei teinud sellest välja, siis enamik ikkagi panustas nii palju kui võimalik. «Oleme näidanud, et teeme kõik endast oleneva, et aidata tervishoiusüsteemi. Osalenud erinevates heategevustes ja aidanud lihtsalt inimesi, kes ei tule olukorraga toime,» sõnas Inglismaa koondislane Harry Kane BBCle.

Premier liiga võistkonnad on jätkanud enda töötajatele palkade maksmist ja klubid panustanud ise ka heategevusse. Seetõttu ei saa Kane aru, miks neid nõnda halvas valguses näidatakse. «Oleme selle ajaga saanud üsna palju ebaõiglast kriitikat,» usub Kane. 

Inglismaal jätkub endiselt mänguseisak ja hetkel pole kindel, millal pallurid taas jalgpallimurule naasevad. Paljud eksperdid arvavad, et jalgpalli naasmine annaks inglastele emotsionaalselt palju juurde ja nad elaksid karantiini paremini üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles