Habib Nurmagomedovi perekonda tabas järjekordne tagasilöök

Karl-Joosep Küngas
Copy
Habib Nurmagomedovi isa ja treener Abdulmanap Nurmagomedovi auks korraldatakse mälestusturniir.
Habib Nurmagomedovi isa ja treener Abdulmanap Nurmagomedovi auks korraldatakse mälestusturniir. Foto: Valery Sharifulin/Valery Sharifulin/TASS

Vabavõitluse valitseja Habib Nurmagomedovi isa viibib juba kolmandat nädalat Moskvas haiglas ja tema seisund muutub üha raskemaks. Mõned päevad tagasi tuli talle teha südameoperatsioon.

Habibi isa Abdulmanap Nurmagomedov viidi haiglasse juba 25. aprillil hingamisraskuste tõttu Mahhatškala haiglasse, kuid sealt suunati ta kiiresti edasi Moskva sõjaväehaiglasse. Tal diagnoositi raske kopsupõletik ja peagi viidi 57-aastane Abdulmanap koomasse.

Koomas olles tuli talle teha ka südameoperatsioon, sest keskealine mees oli ravi käigus saanud infarkti. Tänaseks päevaks on ta taas teadvusele toodud, kuid olukord püsib jätkuvalt väga tõsine. 

«Ta toodi koomast välja, kuid ta pole veel sellest pääsenud. Olukord on halb, sest ta ei räägi hetkel sõnagi. Infarkt ja kogu see protsess on talle laastavalt mõjunud,» sõnas Nurmagomedovite esindaja Ramazan Rabadanov. «Arstid tegid talle ka koroonatesti, kuid pole sellele kinnitust hetkel andnud. Tegemist on raske kopsupõletikuga ja arvestades asjaolusid pole võimalik paranemiseks kuluvat aega hetkel ennustada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles