Jabural põhjusel tehtud relvarünnaku üle elanud treener: tahtsin end kaitsta, aga kartsin, et mind lastakse maha

Postimees Sport
Copy
Slavko Petrovic 1999. aastal.
Slavko Petrovic 1999. aastal. Foto: /imago/Alfred Harder

Jalgpallitreener Slavko Petrovic langes rünnaku ohvriks, sest üks lapsevanem pahandas, et serblane ei lubanud tema lapsel staadionil olla.

61-aastane endine väravavaht töötab praegu Bosnia ja Hertsegoviina kõrgliigas palliva Bijeljina Radniku peatreenerina. Teda rünnati ühel õhtul klubi staadioni ees, vahendab Mondo.

«Olin oma autos, kui kuulsin kedagi mu nime hüüdmas,» alustas Petrovic meenutamist. «Tegin akna lahti ja mind löödi rusikaga. Mees tahtis mind veel lüüa, kuid suutsin löögi blokeerida.

Siis läks ta paari-kolme meetri kaugusel olevasse autosse ja tuli minu juurde tagasi relvaga ning lõi mind jälle. Seejärel suunas ta relva minu poole ning ma küsisin, kas temaga on kõik korras ja miks ta niimoodi käitub.

Ta vastas, et ma ajasin tema lapse staadionilt minema. Küsisin lapse nime, kuna staadionile minemine on koroonaviirusest tingitud olukorra tõttu rangelt keelatud ning olen sellest paljudele rääkinud. Mees surus relva vastu mu kõhtu ja lõi mind jälle.

Mõtlesin end kaitsta, kuid siis arvasin, et kui reageerin, otsustab ta mind maha lasta. Kuidagi suutsin autosse tagasi saada ja sõitma hakata ning kutsusin politsei.» Vutijuhendajat rünnanud mees arreteeriti, Petrovici tervis on korras.

Peaaegu 30-aastase treenerikarjääri jooksul on Petrovic juhendanud klubisid nii Saksamaal, Serbias, Ungaris kui ka Bosnias. Ühtegi nimekat tiimi nende hulka ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles