Rain Veideman hooajast Itaalias: olnuks see mu esimene kogemus, ei tahaks ma enam kunagi välisklubisse minna

Henry Lääne
Copy
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti korvpallikoondislane Rain Veideman tunnistas, et hooaeg Itaalia esiliigaklubis Rooma Eurobasket ei läinud kuigi hästi.

«Praegu oleks seal vaja see majanduslik pool ilusasti korda saada ja siis vaatab suve paiku edasi, mis saab,» ütles tagamees, kelle leping tiimiga on lõppenud. Veideman märkis, et klubi jäi talle võlgu juba enne koroonakriisi, vahendab ERRi spordiportaal.

Lisaks tunnistab korvpallur, et kui see olnuks tema esimene välismaa kogemus, siis ta ei tahaks enam kunagi välisklubisse minna. «Võrreldes teiste aastatega ei olnud seal asjad hästi ja meil oli päris palju ebaõnne ka. Kuidagi ei läinud see hooaeg,» tunnistas Veideman.

Eurobasket sai läänekonverentsis eelviimase koha, edestades vaid Bergamot. Veidemani keskmine statistika oli 13,6 punkti, 2,8 lauapalli ja 2,3 resultatiivset söötu. Ta liitus klubiga mullu detsembris Rakvere Tarvast.

28-aastane ja 192 cm pikk tagamees on Itaalia esiliigas varem esindanud ka Mantovat ja Udinet. Veideman on kahekordne Eesti meister ning kuulunud aastaid koondisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles