Kalev/Cramo jätkab VTB Ühisliigas (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo VTB Ühisliigas.
Kalev/Cramo VTB Ühisliigas. Foto: Sander Ilvest

Mullu esimest korda VTB Ühisliigas play-off'i jõudnud ning tänavugi kohamängude kursil olnud valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo võtab Euroopa ühest tugevaimast sarjast osa ka uuel hooajal. 

VTB Ühisliiga tegevjuhi Ilona Korstin sõnas juba mõnda aega tagasi, et Maarjamaa esisats, on uuel hooajal osalemiseks avalduse esitanud. «Kalev oli esimene klubi, mis järgmiseks hooajaks avalduse teele pani. See on suurepärane uudis, sest näitab,et klubi suutis rahaliste raskustega toime tulla ja on tulevaseks hooajaks valmis,» sõnas Korstin väljaandele Sport-Express. 

«Olen pidevalt ühenduses kõikide klubidega ning kõik on toetanud meie otsust tänavune hooaeg enneaegselt lõppenuks kuulutada. Andsime seeläbi meeskondadele võimaluse oma tulevikku paremini planeerida,» jätkas ta. 

Korstin lisas, et Ühisliiga loodab uut hooaega alustada oktoobris, olgugi et esimestel kuudel tuleks mänge suure tõenäosusega pidada tühjade tribüünide ees. 

Nüüd kinnitas Kalev/Cramo mänedžer Õhtulehele sama. «Jätkame VTB Ühisliigas ja Eesti-Läti liigas, aga eelarvet alles koostame ja oleme sellega lõpusirgel," sõnas ta, ent lisas, et tiimi komplekteerimisest on veel vara rääkida. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles