Premier League'is avastati veel kaks koroonajuhtumit

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Old Traffordi staadion seisab teist kuud tühjana.
Old Traffordi staadion seisab teist kuud tühjana. Foto: PA Pictures/Scanpix

Tasapisi vutihooaja taasavamisest unistavate britide lootused said taas väikese põntsu, kui nii-öelda teise laari masstestimise käigus diagnoositi koroonaviirus veel kahel inimesel. 

Nädala alguses viidi Inglismaa jalgpalli kõrgliiga klubide mängijate ja personali hulgas läbi 748 proovi, millest kuus osutusid positiivseks. Nädala teises pooles tehti veel 996 proovi, mis tõid endaga kaasa kaks positiivset juhtumit kahest erinevast klubist. 

Mõlemad koroonapatsiendid viibivad praeguseks isolatsioonis ning neid testitakse uuesti nädala pärast. 

Kokku on Premier League teada andnud seega kaheksast haigestumisest. Kolm nakatunut on Watfordi klubist, sh tiimi keskkaitsja Adrian Mariappa, nimeliselt on teada veel ka Burnley abitreener Ian Woan. Ülejäänud neli juhtumit on veel anonüümsed, ka klubilises mõttes. 

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga on koroonaviiruse tõttu pausil olnud 13. märtsist alates. Reedel sõnas Premier League'i aseesimees Richard Masters, et liigaisad on jätkuvalt enesekindlad, et neil õnnestub juunis mängudega taasalustada. 

Kuupäevadest Inglismaal siiski veel räägitud pole, kuid Mastersii sõnul tuleb kõikidel olla selle koha pealt paindlik ning kompromissialdis. 

Euroopa suurtest liigadest mängitakse praegu ainsana Saksamaal, Hispaania valitsus teatas eile, et La Liga kohtumistega jätkatakse suletud uste taha 8. juunist.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles