Breen lubab kiirust näidata: olen Soome etapiks paremini valmis kui möödunud aastal

Postimees Sport
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Hyundai Motorsport

Kui tänavune Soome ralli toimub, teeb seal oma 10. stardi Hyundai roolis Ott Tänaku tiimikaaslane Craig Breen. Iirlase sõnul armastab ta Jyväskylä teedel peetavat võistlust väga ja on etapiks hästi valmis.

Mõnevõrra on Hyundai piloodi Soome-lembus ka loogiline, sest Breeni esimene poodiumikoht WRC-sarjas tuli just 2016. aastal Soomest, kui ta sõitis veel Citroëni ridades. «Soome ei ole etapp, mis võiks eelduslikult kuuluda mu lemmikute hulka. Seal ei ole päris sellised teed, nagu need, kus ma üles kasvasin. Aga ma väga armastan seda etappi,» sõnas iirlane WRC kodulehele.

«Sel aastal starti asudes olen autoga palju rohkem sina peal. Andmed, mis me eelmisel aastal kogusime, aitavad sel aastal seadistusele palju kaasa. Eelmisel aastal oli väga limiteeritud aeg autoga harjumiseks. Vahepeal on auto aerodünaamikas tehtud küll mõni muutus, aga ma ei suuda ära oodata, et saaksin taas rooli istuda,» õhkas Breen.

Eelmisel aastal lõppes Soome iirlase jaoks seitsmenda kohaga. Ta oli pikalt kõige edukam Hyundai sõitja, enne kui ta Thierry Neuville'i meelega enda ette lasi. 

«Praegu keskendun täielikult sellele, et augustis võimalikult hea tulemus teha. Sinna, mis ümberringi toimub, ei saa ma midagi parata. Mina saan töötada selle nimel, et olla terav, keskendunud ja võistluseks valmis,» lisas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles