Euroliiga parim korvikütt pikendas klubiga lepingut

Postimees Sport
Copy
Mike James palliga.
Mike James palliga. Foto: Mikhail Japaridze/Mikhail Japaridze/TASS

Moskva CSKA tagamängija Mike James pikendas enda praeguse koduklubiga lepingut. Ameeriklane jääb valitseva Euroliiga meistri ridadesse veel kolmeks järgmiseks aastaks.

12. märtsil katkenud Euroliiga põhiturniiril juhtis James resultatiivsuse edetabelit, tuues CSKAle keskmiselt 21,1 punkti. Kolmeseid tabas ta 42-protsendilise täpsusega, lisaks panustas ta klubi edusse keskmiselt 4,3 korvisööduga.

Ühisliigas jäi Jamesi keskmiseks saldoks 17,6 punkti, 4,4 korvisöötu ja 2,4 laupalli. VTB liigas tabas ta kolmeseid koguni 44-protsendilise täpsusega.

«Hindasime Mike'i esitusi ja panust meie meeskonna mängupilti kõrgelt. Arvan, et tema jätkamine toob vastastikust kasu mõlemale poolele. See on hea nii talle endale kui ka klubi treeneritele, presidendile, sponsoritele ja juhtkonnale. Mike leidis CSKAs enda ümber hea keskkonna ja ta soovib meiega tööd jätkata. Vaatame põnevusega kolmele järgmisele hooajale,» ütles CSKA peatreener Dimitris Itoudis.

«Mul on hea meel teatada, et jätkan CSKAS veel kolm aastat. Olen tänulik, et saan naasta sellise ajaloolise ja vägeva klubi juurde,» kommenteeris James Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles